NL Unlimited

Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Makkelijk een nieuwe badkamer met een complete douchecabine

Badkamers verbouwen kost normaal gesproken veel geld en veel tijd! Dat is dan ook een grote reden voor mensen om niet veel aan hun badkamer te doen. Ik begrijp het erg goed. Zelf hebben mijn partner en ik heel lang niks aan onze badkamer gedaan. We hadden een douche, een wc en een wastafel, wat heb je nog meer nodig? Dat is wel een beetje naief gedacht eigenlijk. Je begint en eindigt je dag namelijk in de badkamer. Nouja, eigenlijk de slaapkamer, maar het actieve deel van je dag is in de badkamer. Het kan een heerlijke plek worden waar je 's ochtends met frisse moed de dag ingaat, en 's avonds lekker ontspant om weer te gaan slapen! Dit was bij ons zeker niet het geval, dus het werd tijd om er toch wat aan te veranderen. Door die renovatie heb ik heel wat tijd- en geldbesparende tips opgedaan, die ik in deze blog met jullie deel. Veel leesplezier!

 

Je badkamer als oase van rust

Zoals ik al in de introductie zei kan je badkamer echt de plek zijn waar je tot rust komt en energie op doet. Ik realiseerde me dat ik zo erg van luxe hotels geniet, vooral vanwege hun badkamers. Die zijn zo mooi en schoon dat je er automatisch van tot rust komt! Zeker als je bijvoorbeeld een regendouche hebt of zelfs een bad dan is dat ultieme luxe. Ik dacht altijd dat deze luxe alleen tot hotels behoorde, totdat ik wat meer op het internet ging kijken. Hier kwam ik er achter dat ik ook prima thuis zo'n oase kan bouwen, en dat hoeft niet eens voor heel veel geld!

 

Een complete douchecabine neemt veel werk uit handen

Dus als je dan toch gaat renoveren? Dat kan heel simpel! Een oase heb je zo gebouwd als je je aan een paar complete pakketten houdt. Ten eerste is het slim om het simpel te houden. Met een luxe douche heb je vaak geen behoefte meer aan een bad. Deze hoef je dus niet perse te bouwen en dat scheelt veel werk! Daarnaast kun je tegenwoordig complete badkamer sets kopen, voor weinig geld! Zo koop je een spiegel, wastafel, en wastafel opslag in een combinatieset die je in een keer aan de muur kan bevestigen! Zo matcht alles mooi, maar heb je weinig monteer merk. Maar het grootste tijd- en geldbesparende item is de complete douchecabine. Dit is een douchecabine met wand, deuren, douche, vloer, afvoer, en optionele extra's in een! Het is net de sims, je plakt een complete douchecabine in je badkamer! Door zo'n complete douchecabine te installeren weet je zeker dat alles werkt en het waterdicht is, en het scheelt je zoveel geld en tijd! Echt aan te raden voor iedere doe-het-zelfer!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén