Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

De leukste kerstcadeaus voor je vriendin

Het is fantastisch wanneer we de feestdagen kunnen doorbrengen met onze geliefden. En helemaal in een nieuwe relatie is het natuurlijk erg leuk en bijzonder. Maar daar komen natuurlijk ook spannende dingen bij kijken. Misschien is het de eerste keer dat je je schoonfamilie gaat ontmoeten en daarnaast ga wil je natuurlijk ook nog eens een mooi cadeau kopen voor je geliefde. Het kopen van een kerstcadeau voor je vriend of vriendin kan natuurlijk erg lastig aangezien je iets moet kopen voor het andere geslacht. Ik heb altijd gemerkt dat meisjes vaak niet weten wat jongens graag willen en jongens vinden het weer moeilijk om een cadeau te kopen voor vrouwen. Aangezien ik dit artikel als man schrijf wil ik graag een paar tips geven voor leuke kerstcadeaus voor je vriendin.

Sieraden

Het is natuurlijk een cliché maar de meeste vrouwen houden nog altijd ontzettend van een leuk sieraad. Ga hierbij niet voor de eerste de beste gouden ketting en ook prijs is absoluut niet het belangrijkste. Vrouwen vinden het veel belangrijker dat het een persoonlijk cadeau is. Daarom kun je op zoek gaan naar sieraden die een persoonlijke betekenis hebben voor je vriendin. Heeft je vriendin bijvoorbeeld een favoriete bloem? Dan kun je een sieraad waarin die bloem verwerkt is uitzoeken. Een vriendin van mij houdt ontzettend van pinguïns. Haar vriend kocht daarom dan ook pinguïn oorbellen voor haar.

Kleding

Aangezien veel vrouwen weten dat hun vriend niet zo van kleren kopen en shoppen houdt zul je veel punten scoren. Als je weet wat voor kleding je vriendin mooi vindt en normaal draagt kan een leuke jurk van bijvoorbeeld Michael Kors een fantastisch cadeau zijn. Een ander goed idee is een lekker luchtje. Kies er een die je zelf ook fijn vindt ruiken.

Evenement

In plaats van een product kopen voor je vriendin is het een heel leuk idee om samen iets te gaan doen. Je kunt een leuk date idee organiseren of een weekendje weg regelen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het meer bijzonder is de normale dates waar je heen gaat. Als je vriendin ontzettend van bloemen houdt kun je in plaats van bloemen voor haar kopen bijvoorbeeld samen naar een workshop bloemschikken gaan. Of een workshop waar je een terrarium maakt kan ook een leuk idee zijn. Terrariums gaan heel lang mee. Je weet in ieder geval zeker dat je zo samen een bijzondere ervaring zult hebben. 

Geef een reactie