Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Grote maten jurken zijn er ook voor jou!

Heb jij een maatje meer? Of misschien wel twee maatjes meer? Dan weet je hoe lastig het kan zijn om goede kleding te vinden. Grote maten jurken hangen nu eenmaal niet op iedere straathoek. Je moet echt je best even doen om modellen te vinden die jou én lekker zitten én die je goed staan. Dat valt soms niet mee. Wanneer je op zoek gaat naar grote maten jurken, moet je daar op tijd mee beginnen. Je kunt niet denken "ik heb morgen een feestje, ik ga nog even de stad in om een jurk te scoren". Nee, wij, dames met een maatje meer, moeten ons goed voorbereiden op zo'n shoptrip.

Door ervaring wijs geworden

Een last-minute uitnodiging voor een feestje? Geen probleem voor vrouwen met een maatje minder. Zij stappen een willekeurige winkel in, passen iets aan en kopen het direct. Vrouwen met een maatje mee zullen beter moeten zoeken. En dus zijn we gewoon goed voorbereid. Eens in de zoveel tijd ga ik er even goed voor zitten en bestel ik grote maten jurken in verschillende modellen, dessins en kleuren. Voor de zomer, voor de herfst en voor de winter. En omdat ik weet hoe lastig het kan zijn, bestel ik er direct een legging grote maat bij. Of twee. Zo kom ik op ieder feestje en op welke gelegenheid dan ook, altijd netjes voor de dag. In mooie kleding. Want dat ik een maatje meer heb, wil zeker niet zeggen dat ik er niet verzorgd bij kan lopen.

Grote maten jurken online bestellen

Ik bestel bijna al mijn kleding online. En dat heeft één simpele reden. Ik hoef me dan niet in een veel te krap pashokje te wurmen, maar kan gewoon, thuis, voor de grote spiegel, met goed licht mijn nieuwe outfits passen. Zit een jurk goed, dan is het snel klaar. Voelt de jurk niet fijn, past 'ie niet lekker of is deze anders dan ik had verwacht? Dan stuur ik 'm gewoon weer terug. Maar meestal lukt het wel in één keer. Via bovenstaande website slaag ik altijd!

Kleding in grote maten hoeft niet extra duur te zijn

Voorheen was het een drama om kleding in grotere maten te vinden. En als je dan wat had gevonden, dan moest je hopen dat je de loterij had gewonnen voor je het kon aanschaffen. Nou, die tijd is geweest. Ook grote maten jurken, broeken, blouses en wat ook nog meer zijn goed te betalen. Lang leve het internet!

Geef een reactie