NL Unlimited

Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Help ik zoek een hobby

“En wat zijn jou hobby’s?” is waarschijnlijk één van de meest gevraagde vragen tijdens een eerste date of kennismakingsgesprek. Helaas is dit soms een moeilijke vraag. Want door de drukte die we onszelf opleggen is er niet altijd meer plek voor een hobby in je leven. Toch is het wel heel fijn om een uitlaatklep te hebben voor als je even tijd voor jezelf nodig hebt. Deze ontspanning geeft je vaak weer nieuwe energie om weer door te gaan. Heb jij geen hobby? Probeer dan eens wat nieuws uit, en wie weet is deze hobby perfect voor jou!

Gamen

Gamen is een makkelijke hobby als je behoefte hebt aan een momentje alleen. Het enigste wat je nodig hebt is een gaming laptop en een eerste game. Denk je nu al, nee laat maar ik heb geen behoefte aan schietspelletjes? Dat je hier vaak iets over hoort in het nieuws, betekent niet dat er alleen maar schietspelletjes bestaan. Kijk ook eens verder en probeer bijvoorbeeld een leuke sportgame uit.

Teamsport

Heb jij juist wel behoefte aan gezelschap om te ontspannen? Ga dan op zoek naar een teamsport. Omdat er zoveel verschillende teamsporten bestaan moet er bijna wel iets leuks voor je tussen zitten. Ben jij een echte waterrat? Probeer dan eens een lesje waterpolo uit. Doordat deze sport in het water is, zijn alle bewegingen die je maakt ook nog eens extra zwaar. Super efficiënt dus als je ook nog aan je lichaam wil werken. Liever niet in het water te vinden? Ook voor landdieren zijn er genoeg leuke teamsporten te bedenken. Ga voor het welbekende hockey of voetbal, of probeer het minder bekende frisbeeën uit. Bij de meeste sportverenigingen mag je gratis een aantal keer mee trainen, dus probeer gewoon van alles uit. Je ziet vanzelf waarbij jij je écht kan laten gaan.

Eten, eten, eten

Ben jij niet zo van de kilo’s eraf sporten maar eerder van het de kilo’s eraan eten? Richt dan een eetclub op. Ga om de maand bij iemand van de groep eten. Zo leer je nieuwe recepten die je vervolgens ook thuis kan uitproberen! Daarnaast is het een gezellige avond uit, die niet al te duur is. Af en toe komt de groep dus ook bij jou eten. Leef je dan helemaal uit met het zoeken en uitproberen van nieuwe gerechten. Daarnaast kan je de eettafel leuk versieren en een mooie afspeellijst voor muziek samen stellen.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén