NL Unlimited

Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Jouw goederen goed leveren

Wanneer jij producten verkoopt, dan wil jij wel dat het goed geleverd wordt. Of je nu een product moet leveren of een grote lading. Het moet wel kloppen en in goede conditie aankomen. Anders is het ook zonde en worden de ontvangers anders ook niet heel blij. Dus zorg ervoor dat je het op een juiste manier verstuurd. 

 

Pakketjes versturen in eenvoud

Wanneer je een enkel pakketje moet versturen, dan kan je dat natuurlijk per post doen in een doos. Maar zorg er wel voor dat je het in een herkenbare doos doet. Dus dat jouw logo er natuurlijk wel op staat en de doos in goede conditie wordt afgeleverd. Dat het tijdens het vervoeren kan beschadigen kan gebeuren, maar dat hopen we natuurlijk niet. In de doos moet natuurlijk het product netjes in zitten en zorgen dat het netjes blijft. Hierbij moet natuurlijk ook de factuur zitten. Dat is wel zo handig voor de mensen die het ontvangen.

 

Pakketjes versturen in grote oplagen

Het kan ook zo zijn dat jij jouw producten in grote oplages moet versturen. Dit kan je natuurlijk ook als pakketjes versturen, maar om dat allemaal los te doen is ook niet heel handig. Daarom is het goed om er over na te denken hoe je dat gaat doen. Dit ligt er natuurlijk ook aan naar waar je het moet sturen. Als het mogelijk is, dan kan het heel handig zijn om het per pallet te versturen of juist in rolcontainers. Zo kan jij jouw producten in grote oplages versturen. En het neemt dan bij de ontvanger ook niet gigantisch veel ruimte in beslag. Dat scheelt ook altijd een hoop.

 

Maar het aller belangrijkste is natuurlijk, wanneer je wat verstuurd het netjes verpakt wordt. Niets is zo vervelend als het al lelijk of opgepropt wordt opgestuurd en de doos wordt open gemaakt en je denkt van: Nou hoe hebben die dat nou ingepakt. Dus zorg er voor dat je het netjes inpakt. Wat er tijdens het vervoeren gebeurt kunnen we natuurlijk niet voorkomen. Maar dan is het op hoop van zegen dat het goed wordt afgeleverd. En het is natuurlijk belangrijk om de factuur mee te sturen, of je moet afspreken dat je dit via de mail verstuurd. Dat is natuurlijk ook nog mogelijk. Maar dat moet je voor jezelf dan ook goed op orde hebben zodat daar ook geen miscommunicatie kan ontstaan. En dan is het alleen nog maar een kwestie van versturen.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén