Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Overhemden zijn er voor elke gelegenheid

Het dragen van een overhemd kan netjes zijn, maar ook modieus en casual. Overhemden kunnen voor elke gelegenheid wel gedragen worden, mits je weet hoe je ze moet stylen. Met een overhemd kun je er met weinig moeite toch formeel en zakelijk uitzien. Of je nu naar het kerstdiner van je schoonfamilie of naar kantoor gaat, of omdat je je gewoon prettig en zelfverzekerd voelt in een overhemd. Met een goed overhemd kun je alle kanten op!

Het gemak van strijkvrije overhemden

Ben je iemand die geen genoeg krijgt van overhemden, maar heb je een hekel aan strijken? Dan heb ik hier de gouden tip voor je: koop een paar goede strijkvrije overhemden. Ja, je hoort het goed: strijkvrije overhemden. Ze bestaan. En ze zijn de ideale uitvinding voor mensen die voor hun werk vijf dagen in de week een overhemd dienen te dragen. Met strijkvrije overhemden hoef je 's ochtends vroeg niet meer te hannesen met het strijkijzer waardoor je te laat op je werk komt. Strijkvrije overhemden zijn zo gemaakt dat ze nooit gestreken hoeven te worden. Je trekt hem zo uit de kast. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en prints, waardoor je er elke dag van de week weer netjes en verzorgd uit ziet.

Een overhemd voor elke gelegenheid

Je kunt een overhemd op verschillende manieren stijlen. Zo zie je er voor elke gelegenheid goed en modieus uit. Combineer een gaaf opvallend overhemd met een mooie chino en nette leren schoenen, en je bent klaar voor een etentje bij de Harbour Club met je vriendin. Of combineer het overhemd met een spijkerbroek en gave sneakers, voor een stijlvolle maar toch casual look. Zorg wel dat je overhemd goed passend zit. Een overhemd dat iets te ruim zit kan er al snel onverzorgd uit zien. Ook is het goed om voor een print te gaan die bij jouw persoonlijke stijl en leeftijd past. Als mid-twintiger wil je er bijvoorbeeld liever niet als een oubollige wiskunde docent uit zien (tenzij dat je persoonlijke smaak is, dan is dat je natuurlijk goed recht!). En als je een succesvolle zakenman bent, kan een overhemd met te opvallende kleur en/of print choquerend en niet serieus overkomen. Let hier dus wel op bij het uitkiezen van een nieuw overhemd.

De voordelen van online shoppen

Tegenwoordig kunnen we met het gemak van het internet en online shoppen onze hele garderobe vanuit onze luie stoel bestellen. Dit is natuurlijk top als je iemand bent met een drukke agenda, of (zoals veel mannen) echt een hekel hebt aan winkels in en uit lopen en steeds weer iets te moeten passen. Ook online heb je een ruime keuze aan mooie overhemden van de beste kwaliteit. En ze worden gewoon thuis bezorgd, zodat je alles op je dooie gemakje in je eigen omgeving kunt passen. Ideaal, toch?

Geef een reactie