Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Tips voor partyproof haar tijdens de feestdagen

De kerst festiviteiten zijn al weer bijna achter de rug en oud en nieuw staat klaar in de startblokken. Tijdens deze tijd van het jaar doffen we ons met z'n allen lekker op. De glitterjurkjes en andere feestelijke outfits halen we uit de kast, we proberen die mooie smokey eye make-up look uit van die ene tutorial… en natuurlijk mag het perfecte kapsel niet ontbreken. Dit is tenslotte de piek op de kerstboom. Daarom deel ik hier een aantal tips hoe je je haar het beste kan stijlen en verzorgen tijdens de feestdagen!

Stijlen en krullen met GHD

Voor een mooie party look kun je in de rij voor de salon gaan staan en jezelf voor een x bedrag helemaal in de watten laten leggen. Maar niet iedereen heeft daar het geld voor (zeker niet nadat je merendeel hebt uitgegeven aan kerstcadeaus). Gelukkig kun je je haar ook gemakkelijk zelf stijlen met de juiste styling producten, zoals een stijl- of krultang. Mocht je er nog geen hebben, dan kan ik de producten van GHD aanraden. GHD staat voor Good Hair Day, en hun föhns, stijl- en krultangen zijn van salonwaardige kwaliteit. Heb je van jezelf krullen? Ga dan een keer voor stijl haar. Heb je altijd stijl haar en mag het wat speelser? Ga dan met een krultang of föhnborstel aan de haal en creëer mooie waves of krullen met wat volume. Binnen no time zie je eruit als een celebrity!

De opgestoken look

Met opgestoken haar zie je er altijd chique en verzorgd uit. Er zijn veel verschillende manieren om je haar op te steken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor strak opgestoken haar in een grote volle knot. Maar je kan ook een beetje spelen en experimenteren met je up-do, door bijvoorbeeld wat plukjes hier en daar te laten hangen. Of om van tevoren je haar wat golvender te maken met de krultang, voor een wat speelsere look. Ook kun je je opgestoken kapsel versieren met opvallende haarspelden of een scrunchie met glitter of mooie print. Je kunt het opgestoken haar ook simpel houden en gave statement oorbellen dragen om de look af te maken.

Laat je inspireren door tutorials

Wil je liever een look dat er uit ziet alsof je net bij de salon vandaan komt? Vaak kun je online op bijvoorbeeld YouTube verschillende tutorials vinden. Kapsels die er ingewikkeld uit zien, maar die dankzij de tutorial makkelijk en leuk zijn om te maken. Of kapsels die ook echt wat meer vaardigheid en ervaring vereisen. Er zit voor ieder wat wils tussen. Zoek bijvoorbeeld een tutorial op die je begeleidt in het creëeren van een 'Great Gatsby' haarstijl, of een tutorial voor creatieve vlechtjes. Het internet staat vol met handige tips en tricks. Welke look ga jij rocken tijdens het Oud&Nieuw feest?

Geef een reactie