Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Unlimited gaming plezier met een gaming PC

Vergeet je Xbox of PlayStation, want tegenwoordig is gamen op je PC weer helemaal in. Er zijn veel spellen verkrijgbaar voor de PC, en de echte game fanaten krijgen er dan ook geen genoeg van. Dus mocht je er nog geen hebben, verkoop die oude PlayStation en ga voor een gaming PC.

De beste game ervaring met een gaming PC

De echte game geeks onder ons weten dat de gaming PC het beste platform is om op te gamen. Met de komst van de nieuwste technologie voor processors en graphic cards, is er geen betere tijd dan nu om te beginnen met PC gamen. En de gaming industrie weet dit. Daarom zijn de meest felbegeerde spellen nu ook verkrijgbaar voor op de PC. Als je beschikt over een de nieuwste generatie gaming PC, kant-en-klaar of zelf samengesteld, dan zijn deze spellen absoluut de moeite waard. Wat voor genre je ook het liefste speelt, op een gaming PC kom je sowieso aan je trekken. Als je overstapt op PC gamen wil je niets anders meer.

Speel de beste games van 2019

Er zijn tal van verschillende spellen verkrijgbaar voor op de PC. Van platformers en point-and-click adventure games, tot retro favorietjes en first-person shooters die, met hun realistische graphics, je ogen uit je oogkassen doen vallen. Er zijn zoveel spellen dat het bijna moeilijk is om te bepalen waar je moet beginnen. Een paar van onze favorieten van 2019 zijn ongetwijfeld Halo: Reach, The Witcher 3: Wild Hunt en niet te vergeten Red Dead Redemption 2. Mocht je van plan zijn om je zuurverdiende knaken te investeren in de nieuwste gaming PC met Ultra settings, dan zijn deze spellen zeker het testen waard. Na het zien van de graphics zul je geen spijt hebben. Maar mocht je een lager budget hebben, dan kom je met Medium instellingen ook prima tot je recht.

Unlimited plezier met Multiplayer games

Ben je iemand die liever niet alleen speelt of een beetje verveeld raakt van spelen tegen bots? Logisch, er gaat tenslotte niets boven een echte, menselijke tegenstander om tegen te spelen, of iemand om mee samen te werken. Gelukkig zijn er ook genoeg steengoede Multiplayer games beschikbaar, die je prima op je gaming PC kunt spelen met je vrienden en familie. Zo kunnen jullie eindeloos en unlimited samen genieten van de mooiste graphics die tegenwoordig te verkrijgen zijn. Wedden dat straks al je vrienden alleen nog maar bij jou thuis over de vloer willen komen om te gamen? Nu maar hopen dat je ouders daar geen problemen mee hebben met je wekelijkse Fortnite avonden natuurlijk, want dat wordt ongetwijfeld nachtwerk. 

Geef een reactie