Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Voor iedereen wel een geschikt paar Mason Garments

Mason Garments, een high-end schoenenmerk met een prijskaartje waar niet iedereen de moeite voor zal nemen. Toch is het een heel fijn schoenenmerk met veel keuze en uit eigen ervaring een heerlijke pasvorm. In deze blog meer over het merk, aanbod en waar je op moet letten bij het investeren in deze schoenen. 

Mason Garments

“Handgemaakte schoenen uit Italië voor de succesvolle man en vrouw”- zoals het merk zichzelf promoot, bestaat sinds 2012. De schoenen worden gekenmerkt door een geribbelde zool en kwaliteitsvolle kalfsleer. In korte tijd is het merk uitgegroeid tot een waardige naam binnen de schoenenwereld en dit komt mede door het gebruik van hoogwaardige materialen en jaarlijks nieuwe modellen. 

Enorm veel keus 

Doordat er jaarlijks nieuwe modellen in de markt worden gezet heeft het merk anno 2020 een ruim aanbod aan schoenen. Niet alleen sneakers, maar ook chiquere schoenen voor dames en heren behoren tot het assortiment.  Hoe kies je nou de perfecte schoen voor jou? De schoenen zijn niet bepaald ‘goedkoop’ te noemen, dus de juiste keuze is van groot belang. Ga voorheen alvast na wat voor soort schoen je zoekt, een hoge of lage sneaker, eentje met veel of weinig kleur of juist een chiquer model. Online heb je vrijwel de meeste keus als het aankomt op Mason Garments dames en Mason Garments heren schoenen, echter kun je voor het passen van een model vaak wel terecht bij een winkel in de stad. 

Eigen ervaring

Uit eigen ervaring vind ik het heel erg fijn dat er voor iedereen wel een Mason Garments schoen bestaat. Dit maakte de keuze niet gemakkelijk, maar zo heb ik wel precies gekregen waar ik naar opzoek was. Allereerst heb ik goed nagedacht over de keuze voor het model en de kleur. Uit ervaring hebben de schoenen een fijne pasvorm en gaan ze lang mee. Natuurlijk ga ik netjes met mijn schoenen om en loop ik er niet dagelijks mee door plassen of modder, dus worden de schoenen netjes gehouden. Dit is natuurlijk altijd beter voor het behoud van schoenen en een langere draagtijd. Ik vind de schoenen, met mijn ervaring ermee, zeker de investering waard! 

Mason Garments is de afgelopen 8 jaar dus uitgegroeid tot een ware naam binnen de schoenenwereld. Hoogwaardige, comfortabele schoenen die, bij het juiste gebruik, jaren mee kunnen gaan. Het is voor sommige misschien wel even sparen, maar dan heb je naar mijn idee ook echt een schoen die de investering meer dan waard is! 

 

Geef een reactie