Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

De leukste vrijgezellenfeesten voor mannen  

Stapt jouw broer, vriend of teamgenoot binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moeten jullie uiteraard nog een keer in stijl zijn vrijgezellenleven vieren en afsluiten. En hoe doe je dit nou beter dan een vrijgezellenfeest te organiseren? En wie bij een vrijgezellenfeest alleen maar denk aan de stripclub heeft het goed mist. Tegenwoordig zijn er nog veel leukere activiteiten die jullie kunnen ondernemen met de Groom-to-be. Benieuwd welke activiteiten zeer aan te raden zijn voor een vrijgezellenfeest voor mannen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De escaperoom

De escape room bestaat inmiddels alweer een tijdje maar deze activiteiten staat nog steeds hoog in het lijstje van meest favoriete activiteiten. Deze activiteit is namelijk niet alleen leuk om te doen met je familie maar is ook een top activiteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Bij sommige escape rooms krijgt de groom-to-be zelfs nog een extra opdracht of uitdaging zodat hij even helemaal in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Bij Fundustry zijn er maar liefst meer dan 10 verschillende locatie waar aan deze activiteit deel kan nemen. Zijn jullie eenmaal ontsnapt? Dan wacht er uiteraard een heerlijk koud biertje op jullie.

Paintball in stijl

Ook paintball is topfavoriet tijdens een vrijgezellenfeest. Tijdens een spelletje paintball wordt de groep in tweeën verdeeld en gaat het erom wie zo vaak mogelijk de tegenpartij raakt. De partij met de meeste treffers is uiteraard aan de winnende hand. Naast een normaal spelletje paintball kun je tegenwoordig dit spel ook doen in een thema. Zo bestaat er bijvoorbeeld de Peaky Blinders paintball. Tijdens dit spelletje wanen jullie je helemaal in de huid van de stoerste criminele bende van Engeland en wordt het spelletje nog leuker en uitdagender. Als dat geen spannend potje wordt dan weten we het ook niet meer.

Off-road rijden met een quad of 4×4

Houdt jullie aankomende bruidegom wel van een beetje snelheid en spannende ritjes? Dan is off-road rijden met een quad of 4×4 zeker een aanrader voor jullie. Tijdens deze activiteit ga je op een afgesloten terrein off-road rijden met je voertuig. Van blubber wegen tot steile hellingen, je komt alle obstakels tegen. We kunnen je niet beloven dat je helemaal schoon zult blijven na dit ritje maar leuk is het zeker.

Uiteraard wordt deze leuke en actieve dag afgesloten met een hapje en een drankje bij een goede kroeg of pub met een heerlijke burger. En mochten jullie daarna nog wat energie over hebben? Dan nemen jullie de groom-to-be uiteraard nog even mee op stap.

Geef een reactie