NL Unlimited

Blog over alles wat er in Nederland speelt

Blog

Waar kun je gerust shoppen met een maatje meer?

Shoppen wanneer je een maatje meer hebt kan knap lastig zijn. Gelukkig ontwerpen steeds meer kledingmerken een plussize collectie. Ook zie je het steeds vaker dat er speciale bedrijven die alleen grote maten kleding ontwerpen opgericht worden. Om jou een handje te helpen bij de zoektocht naar nieuwe kleding, heb ik in deze blog grote maten kledingmerken op een rijtje gezet. Deze collecties kun je allemaal kopen in Nederland! 

 

Asos

Mijn favoriete webshops is Asos. Zij hebben een uitgebreide collectie aan grote maten kleding. Het maakt niet uit wat je zoekt van sportkleding tot feestkleding Asos heeft het in huis! Ook biedt de webshop veel verschillende stijlen. Daardoor is er gegarandeerd voor iedereen wel iets bij. Bestellingen vanaf €35 worden al gratis bij jou thuis bezorgd. Ook is de webshop makkelijk als je even snel iets nodig hebt, want binnen enkele dagen wordt het al bij jou thuis afgeleverd. 

Meyer mode 

Het duurt nog wel even voordat de zomer weer voor de deur staat, maar toch wil ik de grote maten bikini's van Meyer mode even benoemen. Zelf vind ik het namelijk erg lastig om in de zomer een goede grote maten bikini te scoren waar ik me veilig in voel. Afgelopen zomer heb ik hier een bikini gekocht en ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld in een bikini! De stoffen zijn van zeer goede kwaliteit en daar wordt een reële prijs voor gevraagd. Met reëel bedoel ik dat je een bikini voor ongeveer €50 kunt kopen. Daarnaast vallen de bikini broekjes op precies een goede hoogte. Ik zeg een echte aanrader! 

H&M

Als je op zoek bent naar kleding, maar je wilt niet zoveel geld uitgeven, dan is H&M een hele goede optie. Ook deze collectie is weer zeer uitgebreid met alledaagse kleding tot aan lingerie. Inmiddels hebben wij wel 150 H&M winkels in ons land. Toch is de plus size afdeling niet in iedere vestiging even uitgebreid. Om de hele collectie te bekijken kun je daarom het best online bij H&M bestellen. Hier kun je er zelfs voor kiezen om na de bestelling pas te betalen via een maandfactuur. Erg handig als je het geld even niet kunt missen, maar wel nieuwe kleding nodig hebt. Schrijf dan wel in je agenda dat je nog een factuur kunt verwachten. Het is natuurlijk jammer als je een factuur binnen krijgt als je het niet verwacht. 

Zizzi

Zizzi is een grote maten kleding merk uit Nederland waar wij trots op kunnen zijn. Vanaf 2000 ontwerpen zij al high end fashion kledingstukken die een grote toevoeging zijn aan jouw kledingkast. Het merk richt zich op de fashionista's die trots zijn op hun Curvy figuur. De laatste trends vind je dan ook bij Zizzi. Ook dit merk heeft weer een uitgebreide collectie gevuld met sportkleding, zwemkleding en alledaagse kleding. In Nederland hebben zij al 120 conceptstores en 1000 verkooppunten. Ook kun je ervoor kiezen om online te bestellen bij Zizzi. Op het moment is het hippe merk bezig met het veroveren van Noord-Europa. 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén